השף הצעיר

 

הילדים לומדים הקניית ידע תיאורטי ומעשי בחומרי גלם, במטבח ובבישול. הכרת צרכי הגוף, תזונה נכונה, הרגלי אכילה והכרת אבות המזון.

פיתוח ערכי סדר, ניקיון, דיוק, אחריות ובטחון עצמי. פיתוח חוש הטעם, חוש הריח ומודעות לרכיבי המזון.

בחוג התלמידים נחשפים למגוון אומנויות המטבח ולמזון, באמצעות חוויה מעשית של בישול, אפייה ולמידה.

התלמידים יבשלו ממטבחים שונים ובשימוש בשיטות שונות ביניהם: אסייתי, צרפתי, איטלקי, מאכלי עדות, פיוז'ן, קונדיטוריה, טבעוני, צמחוני ועוד..

זאת תוך הקפדה על חומרי גלם ומתכונים מוצלחים

כל תלמיד/ה המשתתף בחוג מקבל סינר+תיק מצרכים וחומרים שאיתם מבשלים, אופים ויוצרים משלל אומנויות המטבח למשך כל השנה.

 מפעיל החוג- "אפיק מדע ואלקטרוניקה" חברה העוסקת שנים רבות בתחום החינוך ומלמדת תחומי דעת שונים בדגש מדעי. מדריך החוג- מאור גואטה. 

 

כיתות
ימים
שעות
מחיר
הרשמה
חובה- א
א
16:50-17:50
280
ב-ג
א
17:50-18:50
280
ד-ו
א
18:50-19:50
280